Nettbank på mobilen

smartphone-569076_640Etter nettbanken har dukket opp, har alt blitt mye enklere for bankens kunder. Det er mye enklere tilgjengelig, man kan ordne med sin egen økonomi uten hjelp fra banken og enda bedre, man kan gjøre det akkurat når det passer en selv. Det er faktisk helt utrolig hvor mye nettbanken har endret livet til de fleste, uten at man egentlig setter altfor stor pris på det eller i det hele tatt tenker over det. Vi mennesker har nemlig en tendens til å ta ting for gitt utrolig raskt når det først har blitt tilgjengelig for oss. De som virkelig bør sette pris på nettbanken er de som har tatt i bruk den utrolig populære mobilbanken, dette er noe som de aller fleste norske banker tilbyr kundene sine og det er enkelt å ta i bruk. Det eneste som brukeren faktisk behøver er selvfølgelig en mobil, nettilgang og deretter bare laste ned appen som hører til banken sin. Etter det er man i gang og har enda enklere tilgang til banken sin, oversikt over økonomien sin og ikke minst bedre kontroll over pengene sine.

Hva kan man gjøre på mobilbanken?

screen-18870_640Takket være dagens teknologi kan man faktisk gjøre stort sett det samme på mobilbanken som man kan gjøre på en hvilken som helst nettbank gjennom en PC eller bærbar enhet. Med en slik app på mobilen sin, blir man koblet opp til sin egen bank gjennom sin personlige mobil. Appen vil man koble sammen med sin egen konto og ingen andre vil kunne ta i bruk den samme appen for å komme inn på noen andre bankkontoer. Et godt eksempel på noe de aller fleste vil ta i bruk nesten daglig er saldo funksjonen i appen. Den fungerer slik at hver gang man åpner opp appen, vil man ha muligheten til å se hvor mye man selv har på kontoen sin i tillegg til en oversikt over de 10 siste transaksjonene som har blitt gjennomført. Som nevnt allerede vil denne appen være koblet til din egen bankkonto, med andre ord behøver man ikke logge inn. I tillegg til dette vil man på samme måte som i den vanlige nettbank ha tilgang til de aller mest populære og brukte tjenestene. Brukerne vil kunne betale sine regninger i tillegg til at man kan overføre mellom egne kontoer. Man vil selvfølgelig ha tilgang til sine elektroniske fakturaer og godkjenne disse, ha oversikt over regningene sine samt overføre fra MasterCard til sin konto. Andre ting kundene vil ha tilgang til er dersom man mister sitt kort vil man kunne erstatte dette samt vise PIN-koden sin om man mister eller glemmer den.

Hvordan skal man komme i gang med mobilbank?

De aller fleste bankene har samme system for sine kunder og for hvordan de skal komme i gang med mobilbanken sin. Dette kan man enten sette opp gjennom nettbanken sin, eller ved at man sender en SMS til banken for at mobilbank skal aktiveres. Deretter vil man kunne opprette et passord for mobilbanken og til sist må man enkelt og greit laste ned mobilbankappen til sin mobil.

Privacy Policy