Potion Commotion

Potion Commotion 00Denne spilleautomaten som har fått tittelen Potion Commotion har fått et tema som handler om eliksirer og ulike formler, det er selvfølgelig derfra den har fått tittelen sin. Det er NextGen Gaming som har sørget for at de skulle komme tilbake i rampelyset takket være denne spilleautomaten. De har i løpet av veldig kort tid lansert en rekke spennende og vellagde slotspill som inneholder et av deres nye og unike funksjoner. Her er det selvsagt snakk om funksjonene som har fått navnene «Super Bet» og «Slide a Wild». I denne sloten vil spillerne kunne se en rekke ulike formler i forskjellige flasker og beholdere. Derfor vil denne videosloten definitivt falle i smak hos de spillerne som er interessert i magiske formler og de ulike effektene de kan ha på alt i denne verdenen. Dersom dette høres fristende ut er det faktisk ingen grunn til at man skal vente noe lenger, og bare klikke seg inn på sitt favorittkasino og spinne i gang hjulene.

Spillets oppsett, symboler og innsatsmuligheter

Potion Commotion 01Potion Commotion er blitt laget på en utrolig brukervennlig måte, oppsettet til sloten er nemlig minimalistisk og ganske rett frem og enkelt. Spillet har blitt satt sammen av fem hjul, tre rader med symboler og til sammen 20 spillelinjer. I sloten vil spillerne selvfølgelig kunne justere på en rekke innsatsalternativ for at det skal passe de fleste spillerne og deres lommebøker. Spillerne vil kunne justere både på det antallet spillelinjer som skal være aktivert i spillet i tillegg til størrelsen på innsatsen. Den aller laveste innsatsen spillerne kan spille med er helt nede i $0,01 mens den aller høyeste innsatsen kan være hele $2 per aktive spillelinje. Med ganske enkel matte vil man raskt finne ut av at den totalt tillate innsatsen med alle spillelinjene aktive tilsvarer 40 $. Når det kommer til de ulike symbolene som spillerne vil kunne finne en rekke ulike formler i ulike farger i beholdere laget av glass. Disse består blant annet av oransje formler, blå formler, røde formler, grønne formler og enda litt mer. I tillegg til disse symbolene vil spillerne kunne se logoen til spillet og glassbeholdere som har ulike spillekortverdier i.

Spesialsymboler og ekstrafunksjoner i Potion Commotion

Potion Commotion 02Denne videosloten inneholder en rekke ulike spesialfunksjoner som er spennende for spillerne, blant annet kan man glede seg til wilds, scattere, multiplikatorer og gratisspinn. Wildsymbolet i spillet viser frem formelen som har er wild, dette wildsymbolet fungerer på vanlig måte og vil kunne gi spillerne en økt mulighet for noen flotte gevinster. Dette gjør den ved at den vil erstatte andre symboler i spillet for at vinnende kombinasjoner blir skapt, men den kan selvfølgelig ikke erstatte scattersymbolet i spillet. Snakk om scattersymbolet som viser logoen til spillet, vil denne kunne belønne spillerne med flotte gevinster som bli multiplisert med den originale innsatsen deres. For at dette skal skje må spillerne få minimum to scattersymboler på hjulene. Scattersymbolet vil også kunne gi spillerne en rekke gratisspinn-symboler, her kan spillerne få 10, 15 eller 20 gratisspinn når de får tre, fire eller fem scattersymboler på hjulene.

Privacy Policy