Potion Factory

Potion Factory 00Denne gangen har spillutviklerne hos Leander Gaming lansert en videoslot som har fått tittelen Potion Factory. Denne spillutvikleren er ikke den aller største innenfor online gaming helt enda,men de har virkelig vokst i det siste og viser helt klart hva de kan gjøre i denne spennende sloten. Temaet er derimot ikke noe som spillerne ikke har sett tidligere. De aller fleste spillutviklerne, både kjente og ukjente har en eller en annen gang lansert en videoslot som handler om de gærne professorene og alle de ulike formlene de lager sammen. Likevel har Leander Gaming sørget for at deres slot med et sånt tema skulle skille seg ut fra resten, noe de absolutt har fått til. I tillegg til dette er som regel alle disse ulike videoslots med lignende tema nødt til å ha hver sin unike funksjon som gjør at de skiller seg ut fra de tradisjonelle slots. Potion Factory har absolutt mestret dette uten noen problemer. I denne videosloten kan spillerne nemlig glede seg til bonus skjermer som går utover flere nivåer og en «nudge»-funksjon som skaper enda flere vinnersjanser for spillerne i absolutt alle snurr i spillet.

Funksjoner, oppsett og innsatsalternativ i spillet

potion-factoryPotion Factory har et par funksjoner som gjør at spillet skiller seg ut, men oppsettet på sloten er derimot ganske standard og er lik som de fleste andre moderne slots. Spillet er nemlig satt sammen av fem hjul, fire rader med symboler og 30 spillelinjer. Noe som mange av spillerne vil kjenne igjen i denne videosloten er all den flotte grafikken som er fylt opp med farger. Denne fargerike grafikken er nok et kjennetegn på den videoslotene som har fått et tema som denne. Alt fra bakgrunnen i spillet som viser et laboratoriet, til symbolene som finnes på hjulene har blitt laget i sterke, flotte farger. Faktisk kan spillerne ende opp med å tro at de har fått i seg en av de mystiske formlene for kort tid siden. Når det kommer til innsatsalternativ i spillet kan spillerne selv justere på myntverdien de vil spille med, det er derimot det eneste. Alle spillets 30 spillelinjer er nemlig alltid aktive og spillerne kan heller ikke justere antall mynter som blir satset per linje. Spillerne vil kun bestemme hvor mye man skal satse per spillelinjer og dette kan være helt fra 0,01$ og gå opp til 10$.

Symboler og bonusrunder i Potion Factory

Spillets hovedsymboler består selvfølgelig de ulike formlene i spillet, disse finnes i en rekke ulike farger og de har fått en liten lapp som henger på seg som viser ulike spillekortverdier fra ni og opp til ess. I tillegg til disse symbolene finnes det tre ulike figurer, et symbol som viser PF logoen og et wildsymbol. For at spillerne skal komme inn i bonusrunden kreves det at de får tre bonussymboler på hjulene. Da vil spillerne bli tatt med til et helt annet sted hvor det finnes et spinnende hjul, der må man spinne i gang hjulet for å kommer videre til gratisspinnene.

Privacy Policy