Prime Property

Prime Property 04Dersom man kanskje er på utkikk etter en ny favoritt innen spilleautomater, er nok denne helt perfekt. I dette spillet blir nemlig spillerne med ut på husjakt og besøker Prime Property. I denne sloten blir spillerne med på en helt vill tur inn i boligmarkedet, noe som selvfølgelig forklarer tittelen på sloten, Prime Property. Det er kanskje et litt merkelig og uventet tema, men gjett om det fungerer. Det er altså boligmarkedet og alt som man kan forbinde med dette temaet som dominerer hjulene og hele spillet, da selvfølgelig alt fra spillets bakgrunn til symbolene på sloten er inspirert av nettopp det temaet. For eksempel vil spillerne raskt legge merke til at hjulene har blitt plassert på en hage, men det er ikke en hvilken som helst hage, det er foran en utrolig stor villa. Om spillerne er heldig nok vil de kanskje stikke av med noen flotte gevinster fra Prime Property, og de kan deretter dra ut på en ekte boligjakt etter det perfekte huset. Her har med andre ord Microgaming nok en gang vist hva de kan gjøre, de har kommet opp med et originalt tema og gjennomført det på en morsom og underholdende måte.

Spillets symboler, innsatsalternativ og oppsett

Prime Property 01Microgaming har gitt denne videosloten et standard oppsett, det vil si at spillet består av fem spinnende hjul, med tre rader av flotte symboler og til sammen 40 spillelinjer. De ulike symbolene som vil dukke opp på hjulene i spillet er selvfølgelig inspirert av slotens tema og har blitt designet med flotte farger og i en tegneserie lignende stil. Blant annet vil spillerne kunne se mengder med forskjellige eiendom, en avis, en villa, et stort svømmebasseng, ulike eiendomsmeglere og eierne til noen av hjemmene. Spillerne vil selvfølgelig kunne justere på en rekke ulike innsatsalternativ i spillet, knappene som tillater spillerne å justere alt dette befinner seg selvsagt under hjulene i spillet. Der vil man kunne se en rekke fargerike knapper som spillerne kan benytte for at de kan plassere akkurat den innsatsen de selv ønsker. Disse knappene består av antall spillelinjer som skal aktiveres i hvert snurr, hva slags verdi hver mynt skal ha og til sist hvor mange mynter som skal satses per spillelinje. Myntverdien vil spillerne kunne justere mellom $0, 01 og oppover til $0, 25, noe som gjør at spillerne vil kunne satse alt fra $0, 01 og helt til $50 per snurr i spillet.

Wilds, gratisspinn og andre ekstrafunksjoner i Prime Property

Prime Property 02I denne videosloten kan spillerne virkelig glede seg til alle de ulike ekstrafunksjonene som Microgaming har laget. Blant annet vil man kunne finne wilds, scattere, en spennende bonusrunde, gratisspinn, multiplikatorer og en jackpot som kan gå opp til $15 000. Wildsymbolet i spillet viser skiltet til Prime Property, denne vil kunne erstatte alle andre symboler i spillet med unntak av bonussymbolet og scattersymbolet. På grunn av dette vil wildsymbolet kunne skape enda flere gevinstgivende kombinasjoner i sloten og spillerne får enda flere gevinster. Når det kommer til scattersymbolet i spillet viser denne en flyttebil, dette symbolet må ikke være på en aktiv spillelinje for at den skal utbetale noen gevinster. Det eneste som kreves er at tre eller flere scattere vises på hjulene samtidig.

Privacy Policy