Puppy Love

puppy-love-slot-logoDet har virkelig absolutt ingen ting å si enten man elsker hunder eller ikke, etter man har spilt kun et par runder i denne nye spillautomaten vil man elske hunder uansett. Som alltid har spillutviklerne hos Betsoft Gaming virkelig gjort sitt aller beste og det synes i alt fra begynnelse til slutt i spillet. Videosloten Puppy Love vi sørge for at alle spillerne ønsker seg en valp eller en hund når de er ferdig med sloten. Det skader selvfølgelig heller ikke at Betsoft Gaming virkelig har jobbet utrolig hardt med både grafikken og selve temaet i spillet. Dersom man ender opp å føle seg overveldet av Betsoft Gaming sine effekter og animasjoner som alltid pågår i skjermen kan man faktisk justere dette helt selv. Spillutviklerne har nemlig sørget for at spillerne selv kan skru av eller på alle disse effektene under «alternativ» i sloten. Noe som mange av spillerne absolutt vil sette pris på er at denne spilleautomaten er tilgjengelig gjennom ToGo-plattformen. Det vil si at spillerne vil kunne spille på dette slotspillet på nesten alle forskjellige smarttelefonene eller andre håndholdte enheter.

Spillets ulike funksjoner, innsatsalternativ og oppsett

Puppy Love 1Betsoft Gaming har sørget for at denne spillautomaten skulle få et gjenkjennelig oppsett, derfor har den blitt satt sammen av fem hjul, tre rader med søte symboler og 20 spillelinjer. Spillerne vil aldri kunne finne helt identiske knapper når det kommer til noen av de spillene som blir drevet av denne samme programvaren, og akkurat det samme gjelder for Puppy Love. Spillet er selvsagt blitt satt opp for at spillerne selv kan justere på de ulike innsatsalternativene i sloten, alle disse helt originalt designede knappene lar spillerne tilpasse alt for at det kan passe deres lommebok best mulig. Ved hjelp av disse knappene som finnes under hjulene i spillet vil spillerne kunne justere på både myntverdien i spillet i tillegg til antall mynter som skal satses. Myntverdien kan være helt fra $0, 02 og oppover til $1, mens spillerne kan satse opp til fem mynter per spillelinje. Noe som spillerne ikke vil kunne finne i denne spilleautomaten er den populære «Autoplay»-knappen.

Symboler og spesialfunksjoner i Puppy Love

Puppy Love 2Tittelen Puppy Love sier virkelig alt, den handler om alt som har med valper å gjøre og selvfølgelig er all grafikken og selvfølgelig symbolene på hjulene inspirert av spillets tema. Alle symbolene i spillet er helt klart like nydelige alle sammen, men den som har den høyeste verdien blant spillets standardsymboler er kennelen. Resten av standardsymbolene i spillet viser en rekke ulike valper i alle slags former, fasonger og farger. Med andre ord finnes det absolutt ingen spillkortsymboler i Puppy Love. Men i tillegg til disse symbolene er det selvfølgelig en rekke spesialsymboler, sånn som wildsymbolet, scattersymbolet og bonussymbolet i spillet. Dersom spillerne får to bonussymboler på hjulene vil man havne i en bonusrunde som er enda søtere enn hovedspillet. Der kan man velge ut sin favoritt rase, gevinstene spillerne får vil variere fra rase til rase. Men dersom spillerne får «Collect»-symbolet vil dette stoppe bonusrunden.

Privacy Policy