Quick Hit Platinum

Quick Hit Platinum 1Quick Hit slots er en serie med videoslots som spillutviklerne hos Bally Technologies står bak. Etter de først lanserte sloten som fikk navnet Quick Hits og den ble utrolig raskt populær, ville Bally Technologies lansere en rekke flere spill som var basert på akkurat det samme temaet. De bestemte seg derfor for at de kunne lage en serie med videoslots som ble basert på det samme temaet samtidig som det skulle gå under den samme tittelen, nemlig Quick Hit. Bally Technologies er kjent rundt i hele verden for deres innovative slotspill og fantastiske muligheter i deres spill, i spilleautomater som kommer fra Bally Technologies har man nemlig store muligheter for noen enda større gevinster. De er i tillegg til gevinstene sine, veldig opptatte av at deres videoslots skal være morsomme og underholdene for spillerne. Nok en gang har de klart alt dette, da Quick Hit Platinum har fått fantastisk grafikk i tillegg til at den har en flott bakgrunnslyd og lydeffekter som virker passer perfekt inn i sloten. I denne spilleautomaten kan spillerne glede seg til spennende bonusrunder, gratisspinn, multiplikatorer, wilds og en herlig jackpot.

Spillets oppsett, innsatsalternativ og funksjoner

Quick Hit Platinum 3Denne videosloten har i likhet med de andre slotspillene i Quick Hits-serien fått fem hjul, tre rader med symboler og 30 spillelinjer som man kan glede seg til. Disse fem hjulene har selvfølgelig blitt fylt opp med alle de gode, gamle og klassiske symbolene som de fleste spillerne raskt vil kjenne igjen. Når det kommer til innsatsalternativ i spillet, kan spillerne kun spille på sloten med alle 30 spillelinjene aktiverte da man ikke kan justere på antall aktiverte spillelinjer. Spillerne vil derimot kunne justere på innsatsen per spillelinje, dette kan man variere mellom €0, 01 og opp til €15 mens den maksimalt tillate innsatsen per snurr kan være opp til €450. Dette vil si at denne spilleautomaten absolutt passer for de aller fleste spillerne der ute, både nybegynnere som kun vil satse litt småpenger her og der og for de spillerne som er high rollers. For at spillerne skal få en gevinst i Quick Hit Platinum må man selvfølgelig få matchende symboler ved siden av hverandre, de må starte fra hjulet lengst til venstre i spillet og gå mot høyre siden.

Symboler, ekstrafunksjoner og bonusrunder i Quick Hit Platinum

Quick Hit Platinum 2Som nevnt allerede i denne omtalen har symbolene i Quick Hit Platinum blitt brukt tidligere i flere andre slots, det er tross alt de gode gamle symbolene som har blitt inspirert av de gamle slotmaskinene. Det finnes blant annet ett, to og tre 7-tall som har blitt oppslukt av flammer, BAR og 5 BAR-symboler, bjeller og kirsebær. Det som er litt spennende med de ulike symbolene som viser 7-tallet er at de ulike symbolene kan skape blandede kombinasjoner på hjulene. Det samme gjelder BAR og 5 BAR symbolene. Spesialsymbolene som spillerne kan glede seg til i denne sloten er wilds, Quick Hit, Quitck Hit Platinum og gratisspinn symbolet. Bonusrunden i denne sloten er en runde med gratisspinn som starter fra et minispill på en helt egen skjerm.

Privacy Policy